LYT MED NÅR SPÆNDENDE EKSPERTER GÆSTER

DigiTalents Podcast

Podcasten der dykker ned i emnerne digitalisering, transformation og digitale værktøjer


Velkommen til DigiTalents podcasten

Podcasten er til dig, der ønsker at få inspiration og konkrete tips og tricks til blandt andet digitalisering, digitale platforme og vækst online.

Du kan lytte til introduktionsafsnittet og inspirerende interviews herunder.

Vi ønsker at gøre begrebet digitalisering mindre diffust ved at lære direkte fra førende ledere og digitale eksperter bag de største digitale succeser.

Tak til Jakob Sloth Linneberg fra Ugli Fruit Podcasting for produktion.

Gæst: Jesper Munkholm

EP #1 Digitalisering, transformation og opbygning af nye businessmodeller

I første afsnit gæstet af Jesper Munkholm, ekspert i digitalisering og transformation, stilles der skarp på lige netop disse områder. Disse to ord går ofte hånd i hånd og er efterhånden to buzzwords vi bruger i flæng. Men hvad lægger der under, når vi siger at vi digitalisere en virksomhed og hvad vil det sige at gennemgå en transformation? Efter at have vejledt virksomheder i over ti år, har Jesper utallige indsigter fra real cases som han deler ud her.

Gæst: Micky Weis

EP #2 Digital Marketing; et felt hvor de digitale værktøjer og medier er i konstant udvikling

Micky Weis, markedsføringsekspert og Growth hacker, tager dig med på en digital marketingsrejse fra early days, hvor ordet digitalisering stadig var en hvisken og med til i dag, hvor han som konsulent deler ud af hans viden og hands-on erfaring om forskellige marketings tools, platforme og strategier.

Skriv dig op og modtag nyeste podcastafsnit & webinars fra DigiTalents

Gæst: Rasmus Schmiegelow

EP #3 Gi’ mere af dig selv end der forventes, og du har skabt happiness

CEO og Co-founder af Goodiebox, Rasmus Schmiegelow, tager dig med ind i hans digitale forretningseventyr, hvor skabelse af hapiness og lykke for både medlemmer og medarbejder er altoverskyggende. En people business, som Rasmus også kalder det. Med en relativ simpel tilgang, skaber Goodibox vækst ved hver dag at overraske deres medlemmer, ved hver dag at give lidt mere af sig selv. En værdifuld tilgang, der gør at de som den subscription og abonnements forretning de er, selv har bygget den vigtigste marketingkanal op. Nemlig deres referral kanal.

join us

Vil du være en af vores digitale eksperter?

Ønsker du at dele din viden indenfor digitalisering, transformation og digitale værktøjer? Så er du måske den rette til at blive en del af vores ekspertpanel. Vi elsker at tale med mennesker og dykke ned i jeres univers, om det så er via vores podcastserie, ekstraordinere webinars eller blogindlæg. Læs mere om hvad DigiTalents kan tilbyde dig lige HER eller send din anmodning i formularen her. Så vender vi retur til dig hurtigst muligt. 

Send din anmodning