Digitalents Podcast EP #1

GÆST
Jesper Munkholm
TITEL
Founder af SaaSter og rådgiver
TEMA
Digitalisering & Transformation
LÆNGDE
58.36 min.

Digitalisering, transformation og opbygning af nye businessmodeller

I første afsnit gæstet af Jesper Munkholm, ekspert i digitalisering og transformation, stilles der skarp på lige netop disse områder. Disse to ord går ofte hånd i hånd og er efterhånden to buzzwords vi bruger i flæng. Men hvad lægger der under, når vi siger at vi digitalisere en virksomhed og hvad vil det sige at gennemgå en transformation? Efter at have vejledt virksomheder i over ti år, har Jesper utallige indsigter fra real cases som han deler ud her.

Du kan desuden:
Tak til Jakob Sloth Linneberg fra Ugli Fruit Podcasting for produktion af podcasten.

Få en reminder i din indbakke når nye afsnit er tilgængelige

Vi lover, at vi ikke spammer dig med mails. Alt vi vil med din mail, er at holde dig opdateret, når nye afsnit fra din ynglingspodcast ligger klar til at blive lyttet til

Derfor skal du lytte til

DigiTalents Podcast

DigiTalents podcasten sørger for at du bliver klogere på digitalisering, transformation og digitale værktøjer. Her gæster leder og eksperter studiet.

Du får en unik mulighed for at høre om nogle af de største digitale succeser, samtidig giver podcasten dig konkrete råd til at udvikle dine digitale færdigheder og til hvordan din virksomhed skal navigere rundt i den digitale fremtid.

Hver episode er omkring 60 minutter, hvilket giver god tid til at komme helt under huden på vores gæster i studiet. Vi kan kun anbefalde jer at lytte med, når de deler ud af deres ekspertise og erfaring indenfor det digitale felt. 

Join us

Vil du være en af vores digitale eksperter?

Ønsker du at dele din viden indenfor digitalisering, transformation og digitale platforme? Så er du måske den rette til at blive en del af vores ekspertpanel. Vi elsker at tale med mennesker og dykke ned i jeres univers, om det så er via vores podcastserie, ekstraordinere webinars eller artikelskriv. Læs mere om hvad DigiTalents kan tilbyde dig lige HER eller skriv dig op til højre –>. Så tager vi en kort snak.

Angiv din anmodning