DigiTalents Podcast EP #3

GÆST
Rasmus Schmiegelow
TITEL
CEO og Co-founder af Goodiebox
TEMA
Digital forretning & People business
LÆNGDE
1 t. 1. min.

Gi’ mere af dig selv end der forventes, og du har skabt happiness

CEO og Co-founder af Goodiebox, Rasmus Schmiegelow, tager dig med ind i hans digitale forretningseventyr, hvor skabelse af hapiness og lykke for både medlemmer og medarbejder er altoverskyggende. En people business, som Rasmus også kalder det. Med en relativ simpel tilgang, skaber Goodibox vækst ved hver dag at overraske deres medlemmer, ved hver dag at give lidt mere af sig selv. En værdifuld tilgang, der gør at de som den subscription og abonnements forretning de er, selv har bygget den vigtigste marketingkanal op. Nemlig deres referral kanal.

Du kan desuden:
Tak til Jakob Sloth Linneberg fra Ugli Fruit Podcasting for produktion af podcasten.

Få en reminder i din indbakke når nye afsnit er tilgængelige

Vi lover, at vi ikke spammer dig med mails. Alt vi vil med din mail, er at holde dig opdateret når nye afsnit fra din ynglingspodcast ligger klar til at blive lyttet til

Derfor skal du lytte til

DigiTalents Podcast

DigiTalents podcasten sørger for at du bliver klogere på digitalisering, transformation og digitale værktøjer. Her gæster leder og eksperter studiet.

Du får en unik mulighed for at høre om nogle af de største digitale succeser, samtidig giver podcasten dig konkrete råd til at udvikle dine digitale færdigheder og til hvordan din virksomhed skal navigere rundt i den digitale fremtid.

Hver episode er omkring 60 minutter, hvilket giver god tid til at komme helt under huden på vores gæster i studiet. Vi kan kun anbefalde jer at lytte med, når de deler ud af deres ekspertise og erfaring indenfor det digitale felt. 

Join us

Skal du være med i ekspertpanelet?

Ønsker du at dele din viden indenfor digitalisering, transformation og digitale platforme? Så er du måske den rette til at blive en del af vores ekspertpanel. Vi elsker at tale med mennesker og dykke ned i jeres univers, om det så er via vores podcastserie, ekstraordinere webinars eller artikelskriv. Læs mere om hvad DigiTalents kan tilbyde dig lige HER eller skriv dig op til højre –>. Så tager vi en kort snak.

Angiv din anmodning