Fokusområder

Vi har skabt den gyldne middelvej

Vi matcher virksomheder og digitale freelancere indenfor marketing, webudvikling, content, og design, så I hver især kan fokusere jeres ressourcer på lige netop dét, I er bedst til. 

Find rette freelancere

Book en kort sparring

Udfyld formularen herunder, så aftaler vi et tidspunkt for en uforpligtende online gennemgang af hvilke profiler vi kan tilbyde jer og hvordan.

Den perfekte løsning

Det perfekte match mellem en virksomhed og en digital freelancer giver værdi for begge parter. 

Som virksomhed kommer I til at stå knivskarpt på de digitale medier, og som freelancer får du opgaver, der stemmer overens med dine kompetencer og ambitioner.

DigiTalents løsning giver virksomheder mulighed for at gå langt udenom dyre konsulenter og ressourcekrævende rekrutteringsprocesser.

Når vi har fundet den rigtige freelancer til virksomhedens team, står DigiTalents for alt det administrative, så I kan koncentrere jer om det, I er bedst til.

Som freelancer giver DigiTalents løsning dig mulighed for at lave det, du virkelig har talent for. Vi sørger for at matche dig med en spændende virksomhed og tager os samtidig af alt det administrative.

Proces

Vi er med dig hele vejen

DigiTalents gør benarbejdet for dig, så du kan fokusere på at drifte og udvikle din virksomhed. Vil du læse mere om vores proces?

Teamet bag DigiTalents har matchet 2000+ profiler med 600+ virksomheder bl.a.

Se hvilke freelancere der matcher din virksomhed

Bestil 1-3 cv-kort og få et udvalg af vores skarpe freelancere

Vi har tilsammen 40 års erfaring med at matche virksomheder med de helt rigtige kompetencer. Med udgangspunkt i din virksomheds behov, udvælger vi 1-3 dygtige freelancere fra databasen, som vil matche de digitale opgaver I måtte have.

Det eneste vi kræver af dig, er at oplyse omkring de behov og problemstillinger du står med, så finder vi den rette løsning der passer netop jer.